Ние сме Art Studio Allure- постоянно растящ колектив от млади и доказали се професионалисти в много области на изкуствата: 

Фотография

В областта на фотографията екип от квалифицирани и опитни фотографи работят в най-различни направления:  художествена фотография, будоар и акт,рекламна и модна фотография, сватбена и събитийна фотография, пейзажи, репортаж и травъл. 

Видео 

За нас видеоклиповете не са просто видеозаснемане на събитие, а цялостен арт проект -корпоративно или семейно видео, арт и сватбени филми с високо качество. 

Дизайн

Art Studio Allure обединява професионалисти от различни области на дизайна. Професионален дизайн за печат. Принт дизайн. Графичен дизайн. 

Нашата мисия е да предложим разнообразни услуги и екип от професионалисти, които целят да развият по иновативен начин и с отношение тези изкуства.

И още: Организиране на събития

Ние от Art Studio Allure предлагаме нестандартни решения при организирането на вашето събитие-  сватба, частно и фирмено парти, тематични партита, тийм билдинги, частни и обществени инициативи. Стремим се да предоставяме иновативен и ефективен подход при планирането и реализирането на всяко събитие.

Работим в цяла България, а мечтата ни е да минем тези граници!